“Zonder eten, drinken en gezelligheid doet het er niet toe op wat voor stoel je zit”

 

Van familie, vrienden en collega’s kregen we in het verleden regelmatig te horen dat het bestellen van lekkere en betaalbare catering niet eenvoudig was. Veel horecagelegenheden hebben een specifieke keuken en de prijzen zijn daardoor niet op één plek te vergelijken. Dit leidt tot veel tijd die verloren gaat bij het zoeken naar het juiste restaurant, een hoop onnodige telefoontjes, onduidelijkheid over de mogelijkheden en maaltijden die niet aan de verwachtingen voldoen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Aangezien de catering minimaal 3 dagen van tevoren wordt besteld, worden de ingrediënten ingekocht op basis van de bestelling. Hierdoor hoeven producten niet meer weggegooid worden.

Daarnaast leidt dit tot versere producten en gerechten van een hogere kwaliteit. Bij de meeste keukens is er de mogelijkheid om warmhouders te huren, dit verzekert u van warme gerechten die voor een langere tijd de ideale tempratuur en smaak behouden.

De bestellingen worden met de auto door de eigenaar van het restaurant afgeleverd, wat zorgt voor een fijne sfeer en professionele levering. Het biedt u de mogelijkheid om vragen te stellen over de ingrediënten en de bereidingswijze.

"Er wordt 55,4 miljoen kilo voedsel per jaar verspild in de horeca"

Wie zijn wij

Kopie van Chef op locatie 1

Martin

Martin heeft door zijn jarenlange horeca-ervaring veel goede contacten binnen de horecasector. Door deze kennis kunnen we selectief zijn wat betreft de restaurants waarmee we samenwerken. Zo zijn hygiëne, kwaliteit en vakmanschap aspecten waarop wij onze partners selecteren.

De nauwe samenwerking met onze partners beidt ons de kans om menu’s samen te stellen die bedoeld zijn voor grotere groepen. Door te focussen op grotere groepen zijn we in staat om met restaurants een passende prijs af te spreken die lager is dan op andere platforms.

Dirk

Dirk is gespecialiseerd in het bouwen van web sites en online marketing. Hij is iemand met oog voor detail die kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan. Zo zet hij graag een stapje extra zodat de bezoeker van de website een stapje minder hoeft te zetten.

Dit leidde tot de constructie van een gebruiksvriendelijke website die het bestellen van catering simpel en overzichtelijk maakt. Zo kunt u met een paar klikken uw catering samenstellen. Het is gemakkelijk om de verschillende keukens en prijzen te vergelijken en tot een keuze te komen die past bij uw evenement en budget.

“Zonder eten, drinken en gezelligheid doet het er niet toe op wat voor stoel je zit”

 

Van familie, vrienden en collega’s kregen we in het verleden regelmatig te horen dat het bestellen van lekkere en betaalbare catering niet eenvoudig was. Veel horecagelegenheden hebben een specifieke keuken en de prijzen zijn daardoor niet op één plek te vergelijken. Dit leidt tot veel tijd die verloren gaat bij het zoeken naar het juiste restaurant, een hoop onnodige telefoontjes, onduidelijkheid over de mogelijkheden en maaltijden die niet aan de verwachtingen voldoen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Aangezien de catering minimaal 3 dagen van tevoren wordt besteld, worden de ingrediënten ingekocht op basis van de bestelling. Hierdoor hoeven producten niet meer weggegooid worden.

Daarnaast leidt dit tot versere producten en gerechten van een hogere kwaliteit. Bij de meeste keukens is er de mogelijkheid om warmhouders te huren, dit verzekert u van warme gerechten die voor een langere tijd de ideale tempratuur en smaak behouden.

De bestellingen worden met de auto door de eigenaar van het restaurant afgeleverd, wat zorgt voor een fijne sfeer en professionele levering. Het biedt u de mogelijkheid om vragen te stellen over de ingrediënten en de bereidingswijze.

"Er wordt 55,4 miljoen kilo voedsel per jaar verspild in de horeca"

Wie zijn wij

Martin

Martin heeft door zijn jarenlange horeca-ervaring veel goede contacten binnen de horecasector. Door deze kennis kunnen we selectief zijn wat betreft de restaurants waarmee we samenwerken. Zo zijn hygiëne, kwaliteit en vakmanschap aspecten waarop wij onze partners selecteren.

De nauwe samenwerking met onze partners beidt ons de kans om menu’s samen te stellen die bedoeld zijn voor grotere groepen. Door te focussen op grotere groepen zijn we in staat om met restaurants een passende prijs af te spreken die lager is dan op andere platforms.

Dirk

Dirk is gespecialiseerd in het bouwen van web sites en online marketing. Hij is iemand met oog voor detail die kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel heeft staan. Zo zet hij graag een stapje extra zodat de bezoeker van de website een stapje minder hoeft te zetten.

Dit leidde tot de constructie van een gebruiksvriendelijke website die het bestellen van catering simpel en overzichtelijk maakt. Zo kunt u met een paar klikken uw catering samenstellen. Het is gemakkelijk om de verschillende keukens en prijzen te vergelijken en tot een keuze te komen die past bij uw evenement en budget.

Meer orders? 

RESTAURANT AANMELDEN

Bent u geïnteresseerd in de vele voordelen die Cater-in te bieden heeft aan uw restaurant? 
0
    0
    Winkelwagen
    Winkelwagen is leeg