Description
Voor sashimi zalm wordt meestal hoogwaardige, rauwe zalmfilet gebruikt. De zalm wordt zorgvuldig in dunne plakjes gesneden en op artistieke wijze op een schaal of bord gerangschikt.
Voor sashimi zalm wordt meestal hoogwaardige, rauwe zalmfilet gebruikt. De zalm wordt zorgvuldig in dunne plakjes gesneden en op artistieke wijze op een schaal of bord gerangschikt.
– Rijst
– Tonijn
– Komkommer
– Avocado
– Sriracha saus
– Rijst
– Tempura ebi
– Avocado
– Gedroogde ui
– Unagi-saus
– Mayonaise
– Rijst
– Zalm
– Avocado
– Komkommer
– Mayonaise
– Unagi-saus
– 8 stuks spicy tuna roll
– 8 stuks ebi roll
– 16 stuks sake roll
– 16 stuks soft shell ebi roll
– 16 stuks soft shell zalm
– 48 stuks maki mix (zalm, tonijn komkommer, krab)
– 12 stuks sashimi zalm
– 6 stuk sashimi tonijn
– 10 stuks futo cheese
– 16 yakitori roll
Reviews
There are no reviews yet.