Beschrijving
Rendang is een smaakvol en aromatisch gerecht afkomstig uit de Indonesische keuken, met name uit de Minangkabau-cultuur van West-Sumatra. Het is een rijke stoofpot, bekend om zijn diepe, kruidige smaken en malsheid.
Rendang is een smaakvol en aromatisch gerecht afkomstig uit de Indonesische keuken, met name uit de Minangkabau-cultuur van West-Sumatra. Het is een rijke stoofpot, bekend om zijn diepe, kruidige smaken en malsheid.
– Nasi goreng (gebakken rijst)
– Bami ketjap (gebakken bami)
– Ajam mentenga (zoete kip)
– Ajam rica (hete kip)
– Rendang (pikante rundvlees)
– Telor belado (eitjes gemarineerd in sambal)
– Sambal goreng tempé (gebakken tempé)
– Tofu ketjap (gebakken tofu)
– Boontjes
– Atjar
– Kroepoek
– Sambal
– Spekkoek
– Gebakken rijst/witte rijst
– Ayam pedis
– Rendang
– Sperziebonen
– Ei
– Tempe of tofu
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.