Description
Voor geflambeerde sashimi zalm wordt meestal hoogwaardige, rauwe zalmfilet gebruikt. De zalm wordt in dunne plakjes gesneden, geflambeerd en vervolgens op artistieke wijze op een schaal of bord gerangschikt.
Voor geflambeerde sashimi zalm wordt meestal hoogwaardige, rauwe zalmfilet gebruikt. De zalm wordt in dunne plakjes gesneden, geflambeerd en vervolgens op artistieke wijze op een schaal of bord gerangschikt.
– Rijst
– Ei
– Avocado
– Tofu
– Komkommer
– Zeewier
– Sesam
– Unagi-saus
– 8 stuks spicy tuna roll
– 8 stuks ebi roll
– 16 stuks sake roll
– 16 stuks soft shell ebi roll
– 16 stuks soft shell zalm
– 48 stuks maki mix (zalm, tonijn komkommer, krab)
– 12 stuks sashimi zalm
– 6 stuk sashimi tonijn
– 10 stuks futo cheese
– 16 yakitori roll
– Rijst
– Zalm
– Avocado
– Komkommer
– Zeewier
– Mayonaise
Reviews
There are no reviews yet.